Tarifler Diyabetik Tarifler Diyabetik Bisküvi
MALZEMELER
Realife Diyabetik Buğday Unu
Diyabetik Bisküvi, Realife Diyabetik un kullanılarak yapılmıştır. Çünkü Realife diyabetik un içeriğindeki enzime dirençli nişasta sayesinde sizi diyabetin etkilerinden korur.
Diyabetik Bisküvi
Pişirme Önerisi
Hamura eklenen bütün malzemelerin oda sıcaklığında olması gerekmektedir. Aksi halde istenilen kıtırlık sağlanamayacaktır.
Kaç Kişilik
5 - 6 Kişilik
Hazırlama Süresi
70 Dakika
Pişirme Süresi
7 - 10 Dakika
NASIL HAZIRLANIR ?

Öncelikle tereyağı ve Realife Diyabetik Un karıştırma kabında yoğrulur. Daha sonra sırasıyla bal, yumurta, yumurta akı, krema,  süt, vanilya ve kabartma tozu eklenerek pürüzsüz sert bir kıvama gelene kadar yoğrulur. Elde edilen hamur, buzdolabında en az 1 saat bekletilir. Daha sonra iki yağlı kağıt arasına alınan hamur, Realife Diyabetik Un ve merdane yardımı ile incecik açılır. İstenilen şeklin verilebileceği bisküvilerin üzerine, çatal yardımı ile delikler açılarak önceden ısıtılmış 170 °C'lik fırında 7-10 dakika pişirilir.

 

Afiyet olsun.

Obezite ve diyabet hastalarının Realife un ve unlu mamüllerine ulaşması artık daha kolay!
Realife unlu mamüllerine Masum Beyaz Diyet ve Diyabet Fırınımızdan veya online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.